Árak, díjszabás Zárszerviz Szeged

Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon ...

Szolgáltatási díj: 8.500.- Tol 30.000.- ig. +Áfa + Anyag + Áfa.
Út díj: Szegeden körtöltésen belül NINCS. Egyéb esetben 120 Ft/km + Áfa. (egyenlőre utazási óradíj az nincs)
Parkolási díj: Amennyiben a munkavégzés helye fizető övezetben van az akkor aktuális parkolási díjat/óra a megrendelőnek ki kell fizetni, de min. 1 órát!

Amennyiben önhibámon kívül a munkavégzés meghiúsul, úgy abban az esetben 8.500.- Ft + Áfa kiszállási díjat fogok kiszámlázni!

! Kiskorú gyermek életveszély esetén a Zárnyitás szolgáltatás díjmentes !

TUDOM így elsőre soknak tűnik ez az ár, de én ezért az árét pontos, precíz, körültekintő és garanciális munkát adok át önnek, valamint adózó áfa körös, számlaképes mindenféle köztehertől mentes Egyéni Vállalkozó vagyok.

A biztonság a mai világban egyre fontosabb, spórolni csak a biztonságon és a minőségen tud. Ne tegye, mert nem éri meg.

Mit tartalmaz a Szolgáltatási díj? :

- Kiszállási díjat (igen mert az autó se ingyen megy, benzin, műszaki, adók, szerviz)
- Munkadíj, mert azért ingyen Jézus Krisztus koporsóját sem őrizték
- Max 1 órás munkavégzést, teljes odafigyeléssel, precizitással
- Ha kell 1db telephelyre, közeli üzletbe történő oda, vissza utat extrém esetben

Mi befolyásolja a Szolgáltatási díjat? :

- Napszak (igen, mert én is ember vagyok, szívesen segítek, de az este az nálam is este, az éjjel az nálam is éjjel)
- Hétköznap, vagy hétvége, vagy Ünnepnap (Igen mert én is ember vagyok és nekem is ugyan azt jelentik ezek a napok, mint másoknak, de mint mondtam szívesen segítek)

Nagymértékben függ a végösszeg attól, hogy mikor és hol, hova kéri a szolgáltatást, valamint, hogy milyen anyag kerül felhasználásra. Telefonon, amikor bejelenti a hibát, problémát a telefonon keresztül közlöm önnel az akkori Szolgáltatási díjat, amit ha jóváhagy, azonnal indulok önnek segíteni!
Nem tudom a szolgáltatási díj mellé járulékosan tartozó anyagdíj költséget megmondani önnek, mivel nem látom a problémát, nem tudom, milyen módon lehet pld, elromlott zárját kinyitni, cserélni stb ...

Pontos árat csak is a probléma szemrevételezése után tudok mondani önnek.

A munka megkezdése előtt, ahogy szemrevételezem a problémát, közlöm önnel, hogy mire számítson, nagyjából a felhasználandó anyag árat is meghatározom. Amennyiben úgy dönt, hogy nem kéri a helyreállítást, zárcserét,  mert úgy gondolja, hogy ön maga megtudja csinálni a helyreállítást, zárcsere, zárbeállítás, akkor az elvégzett munkát (szolgáltatási díjat) leszámlázom és eltávozom a helyszínről.

Felhívjom figyelmét, hogy ha az ön által biztosított anyag, hengerzárbetét, zártest, gyári hibája, vagy silány minősége miatt, ismét ki kell önhöz mennem, akkor egy mérsékelt, de újbóli szolgáltatásdíjat fogok kiszámlázni önnek.

Zárszerviz Szeged. Zárcsere, Zárbeállítás esetén felhívom a figyelmét, a többi esetlegesen cserére szoruló alkatrész, zárelem problémájára. Amennyiben ön nem kéri azok cseréjét, abban az esetben Garanciát nem tudok vállalni az elvégzett munkára, valamint a cserélt alkatrészre is csak úgy, ha ön tisztában van vele, hogy a nem kicserélt alkatrész tönkre teheti az új alkarészt! Bővebben a Garancia, Szavatosság menüpontban tájékozódhat!

Pld: Zártest csere szükségeltetik, mert akad a zár. Én kicserélem, de figyelmeztetem, hogy a zárbetétre is ráférnek a csere, de ön úgy dönt, hogy nem kéri, mert megtudja ön is oldani, annak a cseréjét.

Feltételezzük, hogy meg is csinálja! Rendben van a dolog, de akkor már a garanciális feltételek módosulnak, mivel az ön által kicserélt zárbetétet nem én biztosítottam és azért én nem tudok felelni, ha az így cserélt zárbetét miatt pld, nem tudja nyitni az ajtót és SOS zárnyitásra lesz szüksége, amikor fenn áll a veszélye, hogy sérül a zártest. Ilyenkor a zártest megsérülés nem az Én felelősségem.

Vagy elfelejti a zárbetétet kicserélni, mondván jó az még, de pár héten belül mégis tönkre megy úgy, hogy nem tudja nyitni ajtaját, akkor szükségessé válik egy SOS ajtónyitás, amikor az előzőekhez hasonlóan sérülhet a zártest, vagy akár a kilincs szett, vagy a törésvédő pajzs. Ilyenkor Engem nem terhel felelősség, hiszen figyelmeztetve volt a problémára, már korábban.

Abban az esetben ha maga biztosítja a Zárszerviz, Zárcsere, Zárjavítás anyagát és az tönkre megy időn belül, hiába én cseréltem ki, építettem azt be, Én akkor sem tudok felelni az így keletkezett kellemetlenségért, vagy anyagi károkért!

100% os pontosságú árat csak akkor tudok mondani, ha már a problémát elhárítottam és látom a felhasználandó anyagok típusát, méretét, főleg hengerzárbetétnél igaz ez. Nem lehet megmondani, még több éves tapasztalat birtokában sem, hogy pontosan milyen zárbetét való az éppen zárnyitott ajtóba.

 

Felméréses, megrendeléses munka esetén:

Zárszerviz 0-24 Felméréses, megrendeléses munka esetén, kimegyek a megadott címre, ott felmérem a munkát, majd közlöm a díjakat!

- Szolgáltatási díj
- Anyag díj

Nincs járulékos költség, amiben ott megegyezünk annyi lesz a végösszeg, abban az esetben ha az adott elromlott zár egység, több ponton záródó zár, stb... nem beszerezhető, mert a gyártó át ált egy másik típusra, akkor Zárátállítást kell végrehajtani, amit ugyanolyan áron hajtok végre. Ilyen esetben az anyag árat visszaigazolom, a beszállítóval való egyeztetés után és az lesz a mérv adó ár, de 99% ban megtudom mondani az anyag árat előre és azt is, hogy maximum mennyi eltéréssel kalkulálhat, ha valamely más elem cseréje is szükségessé válna!

Amikor elvégeztem a felmérést és Ön jóváhagyja az általam adott árakat, akkor az anyagra 50% előleget kérek, amiről helyben elismervényt adok. Ilyenkor még a szolgáltatás díját nem kell kifizetni. Megrendelem az anyagot, az megérkezik, jelzem önnek, majd egyeztetünk egy időpontot, amikor a munkát elvégezhetem!

Figyelem: Abban az esetben, ha az általam adott árat nem hagyja jóvá, akkor min. 8.500 Ft+ Áfa kiszállási díjat +, ha vidéki cím, akkor az útdíjat 120 Ft/km + Áfa összeget ki fogom önnek számlázni, mert nem önhibámból hiúsult meg a munkavégzés!

Zárnyitás, Zárcsere, Zárbeállítás, Zárátállítás, Zárjavítás
Ajtónyitás, Ajtójavítás, Ajtóbeállítás, Ajtózárcsere, Ajtózárbeállítás,
Műanyag Nyíló, Bukó- nyíló terasz, erkélyajtó, ablak szerviz
X

Zárszerviz 0-24 Szeged

A Házirend Tiltja a Másolást! Ne Lopj !