Zárcsere 0-24 Szeged ...

(zárcsere, kulcs vesztés, újonnan vásárolt lakás, elromlott zár, bérlő váltás esetén)

>>> SOS +36/20-535-2030 SOS <<<

>>> SOS Gyors Szolgálat 0-24/7 Non Stop <<<

Árak, díjszabás

Zárcsere 0-24 Szeged városában és vonzáskörzetében a környező megyékben azonnali kiszállással Non Stop. Hétvégén és ünnepnapon is!

A Zárcsere Fontossága a mindennapokban meghatározó jelentőségű, mind az emberek személyi biztonság, mind pedig a vagyonaik biztonsága érdekében. Szükséges a régi zárak cseréje, a biztonságot nyujtó ajtók, csak akkor tudják megóvni a biztonságukat, értékeiket megóvni, ha az azokban található zárak megfelelően működnek.

A mai világban egyre több a betörés, a biztonság mindenek előtt a legfontosabb. Nem éri meg azon spórolni, ami épp ezt hivatott megadni maguknak.

Egy Zárcsere egyszerűnek tűnő feladat, de ha valamit nem jól csinál, akkor az adott zár nem látja el megfelelően a feladatát, és inkább segíti a betörők munkáját, mint hogy azt nehezítené. Minden esetben érdemes a zárcserét Zár Lakatos, Záras szakemberre bízni. Egy nem megfelelően cserélt, beállított zár, időelőtt fog tönkre menni és feladatát sem tudja ellátni!

Az elvégzett munkára, Zárcserére min. 10 év garanciát vállalok. Munkámat becsülettel és a legnagyobb figyelemmel végzem, szem előtt tartva az ön érdekeit.

Zárcsere Szolgáltatásaim:

Spórolni csak a Biztonságon és a Minőségen tud!
!! De azok rovására !!

Zárcsere Zár rongálás, feszegetés esetén ...

Azonnali Zárcserére van szükség, ha a záron, zárakon idegenkezűség nyomai látszódnak, próbálták felnyitni, feszegették, beragasztották, idegentárgyat helyeztek el benne, fúrás nyomai találhatóak rajta. Ha egy betörő próbálkozott betörni, akkor valószínű be is fogja fejezni a műveletet, csak később.

pld:

A betörő beakar, hatolni az ön lakásába, de látja, hogy erős a védelem, az egyik zár az nem nyitható számára, de a másikat könnyen nyithatja, akkor a komolyabb védelmet adó zárat tönkre fogja tenni. Idegen tárgyat helyez el benne, hogy ön ne tudja kívülről bezárni, amikor éppen elhagyja a lakást, majd amikor ön már nem tartózkodik otthon, akkor szépen visszamegy és a gyenge zárat kinyitja, majd kirabolja önt.

A bűnöző Maga személye ellen akar erőszakot elkövetni, de ezt csak akkor tudja, maikor a lépcsőházban tartózkodik, de ha már ott van a lakásba való bejutást meg kell akadályoznia, azt úgy teszi, hogy tönkreteszi a zárjait, vagy csak az egyiket, aminek következtében ön nem tud bemenekülni a lakásába, az ingatlanba. Ilyenkor kiszolgáltatott helyzetbe kerül, és a Bűnöző megpróbálja véghezvinni tettét.

Az nem biztos, hogy látszik az illetőn, hogy mit akar, az is lehetséges, hogy elsőnek segítséget ajánl fel, majd megpróbálja addig elcsalni egy kávéra, vagy teára, de persze nem ott fognak kikötni. Ilyen esetben még van ideje döntést hozni, mert az illető óvatosan közelít nehogy pánikoljon.

A másik eset, hogy lerohanja, amikor nem tud bejutni a lakásba és elrabolja, vagy ne adj, Isten ott a helyszínen fogja Ön bántalmazni, kirabolni, vagy testi épségét veszélyeztetni.

Minden esetben, ha ilyen eset fordul elő, nem igazán van lehetőség arra, hogy majd két hét múlva, vagy majd ha lesz rá való. Azonnal egy erősebb zárra kell cserélni a régit, és még ha van rá mód egy Kiegészítő zárral is elkell látni az ajtót!

További védelmi megoldás lehet:

 • a riasztó alkalmazása
 • mozgásérzékelős láma
 • kamera felszerelése

Ha e dolgokkal egyedül, de akár kombinálva találkozik újra a betörő, bűnöző nagy valószínűséggel felhagy a tettének véghezvitelével.

Zárcsere Meghibásodás esetén ...

Ha meghibásodik egy zár, azt tovább használni nem igen célszerű, mert komoly gondokat okozhat. Ha csak a jeleit látja annak, hogy nem tökéletes a zár, azonnal Zárcserét kell végrehajtani. Könnyen olyankor fog elromolni, amikor sietne valahova, vagy éppen haza, az ingatlanba szeretne bejutni.

Ha akad, ha kattog, ha szorul, nyikorog, nehezen megy a kulcs a helyére, nehezen fordul el a kulcs, akkor Zárcsere 0-24 Szeged Szolgáltatásom azonnal hívja és a problémát elhárítom. Az alkalmazási terület figyelembevétele mellett fogom önnek a megfelelő zárat kiajánlani, hogy minél tökéletesebb legyen az ajtaja védelmét biztosító zárrendszere.

Nem kell azon meglepődni, hogy tönkre megy a zár, sajnos sok ember elcsodálkozik, hogy „reggel még minden oké volt és most meg nem tudok bemenni a házba” Nos ez teljesen törvényszerű, ha a Zárszerviz, Zárkarbantartást mellőzzük. Miért, mert a kopás, használódás okozta jeleket, nem is látja, nem veszi észre, így az csendben, de biztosan halad afelé, hogy tönkremenjen. Az, hogy mikor fog végleg megakadni, azt nem lehet megjósolni, de általában, „PONT MOST, PONT AKKOR” Amikor egy Zár tönkre megy és azt nem cserélték ki, azaz „PON AKKOR”, akkor bizony szüksége lesz egy SOS Zárnyitás 0-24 Szolgáltatás igénybevételére, mert akkor már Zárnyitást kell végrehajtani. Kellemetlen, ha az éppen éjjel, -10 C fokban történik.

SOS Zárcsere 0-24 Szeged Szolgáltatásom Önre vár, csak hívjon és indulok.

Zárcsere Biztonságosabbá tétel végett ...

A biztonság nagyon fontos téma manapság! Egy ajtóban található Zár, Zárrendszer biztonsági foka nem csak attól függ, hogy mit mond a gyár, hanem hogy mennyire figyelnek oda Zárjaikra, Legyenek karbantartva, szervizelve a zárak!

A biztonság fokozása érdekében, vagy, mert régi öreg a zár, vagy, mert nem elég masszív, válhat szükség egy jóval biztonságosabb zár cserére. A biztonság fokozását nem csak egy jobb minőségű zár cseréjével lehet fokozni, hanem még akár, Kiegészítő, Felsőzár, Másodzár alkalmazásával is!

Zárcsere Bérlő váltásakor ...

A bérlő váltás mindennapos téma a Záras Szakemberek életében. Nem szabad, azon gondolkodni, hogy nem kell cserélni zárat. Minden albérlet veszélynek van kitéve, ha egy albérlő elhagyja az albérletet, nem beszélve, ha pld, utólagos behatolás történik és kiderül, hogy a zárhoz, volt valakinek kulcsa, akkor a felelősség a Főbérlőt terheli, mert bizony neki a kötelessége a megfelelő zárhatóságú ajtó biztosítása. Sok esetben a főbérlő nem engedi a zárak cseréjét, mert attól fél nem engedik be, Az ilyen főbérlőtől nem kell kivenni az albérletet, mert már nem is bízik meg az uj albérlőben, akkor hogy lehetnek kölcsönös a bizalom?

Elkerülhető a későbbi bonyodalom, hogy Ön, mint albérlet tulajdonos, kicseréli a zárat bérlő váltásakor, és az összes kulcsot átadja az albérlőnek, vagy legalább a cserét bizonyító számlát bemutatja. Jó tanács, had cserélje ki maga az albérlő és akkor a költséget megspórolhatja, ha az albérlő azt magára vállalja, egyébként jogilag az ön felelőssége!

Zárcsere Új lakás, ingatlan vásárlása esetén ...

Zárcsere 0-24 Szeged Szolgáltatásom ilyenkor is fontos szerepet tölt be az ön életében, főleg, mert új lakásba költözik, és ha Szeged, vagy vonzáskörzetében van, akkor én tudok önnek a legmegfelelőbb Zárat ajánlani, a legjobb árakon. Zárakat főleg biztonsági besorolásuk teszi egymástól különbözővé, de természetesen a kivitelükben is különböznek, de az már nem olyan fontos szempont!

Ha új lakást, ingatlant vásárol az első teendője, mert nem lehet abban biztos, hogy az előző zárak kulcsai, kinél, és hány helyen lehetnek! Nem is szabad azon gondolkodni, hogy majd ki lesz cserélve, ha már teljesen elfoglalták az ingatlant, mert ha olyan illetőnél van a kulcsa a régi zárnak, aki hátsó szándékkal szerezte azt meg, akkor az ön és értékeinek biztonsága igen csak veszélyeztetve van!

Zárcsere felújítás után ...

Legyen az egy sima festés, vagy egy komplett felújítás, a kulcsot átadja a kivitelezőnek és nem, NEM bízhat meg senkiben sem feltétel nélkül, mert, a mai világban még a bárány is bűnözik. Az, aki felelőtlen és átadja a kulcsát, kivéve, ha az MÁSOLÁSVÉDETT, akkor nagy hibát követ el, amikor a felújításnak vége és nem cseréli ki az érintett zárat, zárakat!!

Nem szabad megbízni egyetlen egy idegenben sem, aki az ingatlanát, mint külsős személy közelíti meg, de még néha a barátban sem, mert élő példa, hogy barátnak kölcsön, oda adott kulccsal járt be a barát kihasználva az ingatlan tulajdonos távollétét és buli helynek használta azt!

Nem lehet kérdés még barátok, családtagok (Rokonok) között sem, hogy az ingatlan tulajdonosának igen is Joga van megválogatni, hogy kinél legyen az ingatlanának a kulcsa!

Felújításnál, jól bevált trükk, hogy a meglévő esetlegesen magas biztonsági fokú záraikat, a felújítás idejére egy olcsóbb, alacsonyabb biztonsági fokú zárbetétre cseréljük, amiket a felújítás követően nem sajnálunk kidobni, esetlegesen odaadni valakinek, mert ugye azok még használhatóak! Majd a felújítás végét követően a régi de magasabb biztonsági fokozatú zárakat visszahelyezni az eredeti helyükre!

Zárcsere Betörés után, helyreállítást követően ...

Betörés esetekor, első és egyetlen dolog a biztonság visszaállítása, Zárhelyreállítás 0-24 Szeged, Ajtóhelyreállítás 0-24 Szeged Szolgáltatásom keretében mindez megvalósítható. Ilyenkor az első teendő, hogy az ajtó újra zárható legyen, egy min közepes biztonsági fokozatú zárral!

Majd Biztonságtechnikai tanácsadásom keretén belül javaslatot teszek egy, vagy az ajtó megerősítésével járó, esetleg kiegészítő zár alkalmazásával megvalósított magasabb biztonsági fokú védelemre, vagy az ajtó cseréjével járó magasabb biztonsági fok elérésére. Az ajtócserét külsős cég végzi, akit tudok ajánlani, a zárak biztonsági fokát ha kéri én tudom kontrollálni, esetlegese, már megadott biztonsági fokú zár beépíttetésével az új nyílászáróba.

Több esetben egy régi nyílászárót is meglehet úgy erősíteni, hogy ne kelljen kicserélni azt, a megerősítés ára, sokszor töredéke egy új, nyílászáró teljes összegéhez képest!

A helyszínen azonnal megtudom oldani egy nyílászáró zárhatóságát, de komolyabb védelmet, egyeztetés és a megfelelő törésvédő lemezpajzs megtervezésével, legyártásával tudok biztosítani. Ilyen esetben a lemezpajzsos megoldást tudok ajánlani átmenő rejtett csavarozással, anyaga, min 2mm vastag acél, ami a teljes zárat védi, erre természetesen még a hagyományos törésvédő pajzsokat is fellehet, pluszban helyezni!

Mikor azt gondolják, hogy olcsóbb lenne egy új nyílászárót venni, akkor, majdnem igazat tetszik mondani, de egy új nyílászáró vételével még nincs megoldva a probléma, mert azt valakinek be is kell állítani a helyére, de ugye mivel már meglévő nyílászáró van az adott nyíláson, azt előbb elkell távolítani és annak is vannak költségei!

Amennyiben úgy döntene, hogy vesz egy új nyílászárót mire figyeljen, mire számítson:

 • az új nyílászáró, legyen magasabb biztonsági fokú mint a régi
 • az régi nyílászárót elkell távolítani
 • az új nyílászárót megfelelő rögzítési technikával kell rögzíteni a nyílásba
 • olyan céget keressen aki akkreditált
 • a zár, zárak amik az új nyílászáróban találhatóak, legyenek magasabb biztonsági fokúak
 • ha csak egy zár van alapból a nyílászáróban, kérje kettővel
 • a hengerzárbetétek, min, fúrásvédettek legyenek, legalább két, egymástól eltolt acélcsappal

Zárak amiket cserélek:

 • Hengerzárbetét, teljes betét, fél betét ...
 • Bútorzárak, öltözőszekrény stb ...
 • Rúdzárak ...
 • Keretzárak ablak, teraszajtó, erkélyajtó ...
 • Lakat ...
 • Bevéső zárak ...
 • Hi Sec ajtó felső zár ...
 • Hi Sec ajtó főzár ...
 • Rászegző zárak ...
 • Hevederzárak, teljes heveder, fél heveder ...
 • Elektromos zárak ...
 • Retesz zárak ...
 • Kapuzárak ...
 • Bútorszéf zárak ...

Zárbetét Márkák: hagyományos és lapon fúrt, kígyómart és egyéb speciális kulcsozatú hengerzárbetétek

 • GMB
 • Elzett
 • Roto
 • Abus
 • Anbo
 • Titan
 • DOM Diamant prémium zárbetét
 • KESO
 • Tokoz

Ezen betétek 99% ban fúrás és törésvédelemmel ellátott betétek.

Zártest Márkák: ajtó és ablak vasalatok, rászegző, bevéső, többpontos és portál rendszerű zárak

 • Shücho
 • Elzett
 • Roto
 • Gu
 • Maco
 • Kínai 24 mm íves frontú főzár
 • Kínai 24 mm szögletes frontu főzár
 • Kínai 30 mm főzár
 • Kínai 24 mm másodzár
 • Kínai 30 mm másodzár stb ...

 

X

Zárszerviz 0-24 Szeged

A Házirend Tiltja a Másolást! Ne Lopj !

top